14 dagen op zicht Vandaag besteld morgen in huis Veilig betalen Webwinkelkeur Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro 

Waterfles/drinkfles schoonmaken

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je drinkfles is belangrijk dat je de fles goed onderhoudt, we helpen je graag met tips hoe je hem goed kunt schoonmaken. Sommige flessen dien je met de hand schoon te maken, maar een groot deel is ook geschikt voor de vaatwasser. Wat bij jouw fles past vind je hieronder. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen neem dan gerust contact met ons op.
 
Aladdin
Alle flessen van Aladdin kun in de vaatwasser maar je kunt ze uiteraard ook eenvoudig met de hand was door ze goed te spoelen en schoon te borstelen met deze speciale smalle borstel.

Bobble
De Bobble flessen zijn niet geschikt voor de vaatwasser, deze dien je dus met de hand te wassen. Bobble heeft hier wel een speciale smalle borstel voor beschikbaar. Voordeel van deze borstel dat je de fles snel en eenvoudig schoon kunt maken.

Dopper
Dopper kun je reinigen met de hand, maar de vaatwasser is ook geen probleem. Tip, als schroef de dopper helemaal uit elkaar en leg hem dan in vaatwasser.

Drupp
De RVS flessen van Drupp zijn niet geschikt voor de vaatwasser, omdat de lak op de flessen niet geschikt is voor de stoffen die in vaatwastabletten zitten.

Contigo
De contigo flessen kunnen zowel met de hand gewassen worden als in de vaatwasser.

Green Dutch
Net als de Drupp flessen zijn bijna alle Green Dutch flessen niet geschikt voor de vaatwasser. De enige Green Dutch fles die er wel voor geschikt is de Green Dutch RVS (zonder lak).

Monbento
De kunststof flessen van Monbento zijn geschikt voor de vaatwasser, de RVS flessen zijn alleen geschikt voor handwas.

Ohyo
Door de brede hals is de fles eenvoudig te reinigen maar hij mag ook in de vaatwasser!

Retap
Retap kun je reinigen met de hand, maar de vaatwasser is ook geen probleem. Let op als je de fles met hand gaat wassen heb je wel een smalle borstel nodig omdat om een gewone afborstel er niet in past.